diumenge, 11 de novembre del 2012

A la biblioteca comencem el Pla lector

Us presentem els llibres que anirem llegint des de la biblioteca. Tots són molt bons llibres i us els recomanem de veritat.



A segon començarem TOMÀS I LA GOMA MÀGICA

  • , (aut.)
  • Gusti, (il.)
  • Editorial Luis Vives (Edelvives)
  • Colecció: Ala delta


En Tomàs era un ninot simpàtic, alegre i divertit. Els seus millors amics, la pilota, el tren i la nina, l’acompanyaven a tot arreu, Tot i que a vegades haguessin de suportar el seu mal humor.   



 A tercer ja hem presentat LA SARA PEGUES I L'ESQUELET DESMANEGAT
escriptora
·         Pou, Gisela
EDITORIAL BARCANOVA 
Il·lustració: 
Rosa Sandez
Col·lecció: 
Sopa de llibres taronja



La Tomasa Pocatraça ha desmanegat l'esquelet del laboratori i la Sara fa tot el que pot per ajudar-la. La Fiona Fastigosa està desesperada perquè ha perdut el seu anell i culpa a tothom de ser-ne el lladre. La Sara és castigada injustament, però ella no es dóna per vençuda i intenta resoldre el misteri de l'anell perdut i l'esquelet que no es vol aguantar dret.
Si us vau divertir llegint La Sara Pegues i el Capità Caguetes, no us perdeu aquesta altra aventura protagonitzada per la Sara i els seus companys i companyes.


 A quart quan acabem l'apadrinament lector amb P-5, começarem la lectura de AGU TROT
 autor
Roald Dahl
il.lustracions
Quentin Blake
L'Odissea

El senyor Hoppy, un solter jubilat, sent un amor secret per la senyora Silver, una vídua molt atractiva. Ella, però, omple d’atencions l’Alfie, la seva tortuga. El pla terriblement enginyós del senyor Hoppy per vèncer el seu rival i aconseguir l’amor de la senyora Silver per mitrjà de cent quaranta tortugues -com a mínim!- us deixarà amb un pam de nas.





BONA LECTURA!!!!